Sportfysiotherapie

Sporten en bewegen is leuk, lekker en zeer gezond. Soms loopt een sporter een blessure op. Een blessure is vervelend en jammer van alle inspanningen. De fysiotherapeut is de aangewezen persoon voor behandeling van een sportblessure. Een geblesseerde sporter wil zo snel mogelijk weer in het veld staan of op de fiets zitten. Tijdens de sportgerichte behandeling proberen we u weer zo optimaal mogelijk te laten bewegen en werken we toe naar een snel herstel.

Uitgebreid sportmedisch netwerk

Uitgebreid sportmedisch netwerk

Wanneer de sportblessure complex blijkt of om specifieke aandacht vraagt, dan raadplegen we ons sportmedische netwerk. Wij zorgen ervoor dat u terecht kunt bij een sportarts of een andere deskundige.

Preventie en prestatie

Naast behandeling van blessures zijn onze sportfysiotherapeuten gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van sporters om zo beter te kunnen presteren en blessures te voorkomen. Samen werken we aan een trainingsplan en gaan we aan de slag met oefeningen om bijvoorbeeld snelheid of lenigheid te verbeteren.

Bel ons voor een afspraak!

Om een afspraak met een van onze sportfysiotherapeuten te maken heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. Behandeling door een sportfysiotherapeut wordt in veel gevallen vergoed door de zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden van uw zorgpolis.

Voor meer informatie of bij vragen over therapie├źn of behandelingen kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.