Sportfysiotherapie

Sporten en bewegen is leuk, lekker en zeer gezond. Soms loopt een sporter een blessure op. Een blessure is vervelend en jammer van alle inspanningen. De fysiotherapeut is de aangewezen persoon voor behandeling van een sportblessure. Een geblesseerde sporter wil zo snel mogelijk weer in het veld staan of op de fiets zitten. Tijdens de sportgerichte behandeling proberen we jou weer zo optimaal mogelijk te laten bewegen en werken we toe naar een snel herstel.

Maak direct een afspraak voor sportfysiotherapie

Wij bieden sportfysiotherapie aan op de volgende locaties:
Fysiotherapie Doetinchem Fysiotherapie Zieuwent

Sportfysiotherapie: Uitgebreid sportmedisch netwerk

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie: Uitgebreid sportmedisch netwerk

Wanneer de sportblessure complex blijkt of om specifieke aandacht vraagt, dan raadplegen we ons sportmedische netwerk. Wij zorgen ervoor dat u terecht kunt bij een sportarts of een andere deskundige.

Sportfysiotherapie: Preventie en prestatie

Naast behandeling van blessures zijn onze sportfysiotherapeuten gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van sporters om zo beter te kunnen presteren en blessures te voorkomen. Samen werken we aan een trainingsplan en gaan we aan de slag met oefeningen om bijvoorbeeld snelheid of lenigheid te verbeteren.

Sportfysiotherapie? Bel ons voor een afspraak!

Om een afspraak met een van onze sportfysiotherapeuten te maken heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Behandeling door een sportfysiotherapeut wordt in veel gevallen vergoed door de zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden van jouw zorgpolis.

Voor meer informatie of bij vragen over therapieën of behandelingen kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

  Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

  We staan voor je klaar bij lichamelijke klachten of pijn met bewegen! Dat doen we met een team van 10 specialisten. Hierbij kijken we verder dan alleen de klacht. Daarmee pakken we de oorzaak van het probleem gericht aan. Vooral samen met jou. Dat is onze kracht!

  Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in bewegen. We bieden hulp als er hinder wordt ervaren in het dagelijks leven. Denk aan pijn in jouw knieën, rug, nek of schouders. Ook helpen we bij een (sport) blessure, ziekte of aandoening.

  Samen vinden we een passende behandeling. Allereerst wordt de klacht bekeken en besproken. Denk aan de pijn en duur van de klacht. Hoe beïnvloedt de beperking jouw dagelijks leven? Op basis hiervan maken we een persoonlijk (behandel) plan. Vaak wordt dit plan aangevuld met oefeningen voor thuis. Dan wordt er naar het afbouwen van de klacht gewerkt. Kortom: goede en persoonlijke zorg.

   

  Locaties fysiotherapie Sjaak Jansen

  Fysiotherapie Doetinchem

  Onze praktijk in Doetinchem is gevestigd in SportsPalace de Huet. De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang. Direct links vind je onze praktijk. Tenslotte bieden we veel parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Ruurlo

  Onze praktijk in Ruurlo is gevestigd in het pand van Totalfit. Je kunt aan de hoofdingang naar binnen en loopt vervolgens rechtdoor onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Zieuwent

  Onze praktijk in Zieuwent is gevestigd in het Sourcy Center/SportsPalace, met een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalide parkeerplaatsen.