Manuele therapie

Bij manuele therapie behandelen we functiestoornissen aan het bewegingsapparaat. Wanneer u klachten of pijn heeft aan uw wervelkolom, gewrichten, spieren en zenuwen, kunt u terecht bij de manueeltherapeut. Deze vorm van therapie is vooral geschikt als u last heeft bij het bewegen van een of meerdere gewrichten.

Maak direct een afspraak voor manuele therapie

Wij bieden manuele therapie aan op de volgende locaties:
Fysiotherapie Doetinchem Fysiotherapie Zieuwent Fysiotherapie Ruurlo

Wat is manuele therapie?

Manuele therapie

Wat is manuele therapie?

Manuele therapie kunt u ook wel kennen van het ‘kraken’. Dat klinkt misschien wat ruw, maar door deze nauwkeurige en snelle mobilisaties aan de gewrichten wordt het weefsel zo min mogelijk belast. Naast het verbeteren van de beweeglijkheid helpt manuele therapie ook bij het verbeteren van de doorbloeding, meer ontspanning en een betere verbinding tussen de verschillende gewrichten.

Wout Eekelder
Wout Eekelder
Stijn Elferink
Stijn Elferink
Karlijn ten Have
Karlijn ten Have
left arrow
right arrow

Manuele therapie? Bel ons voor een afspraak!

Om een afspraak met een van onze manueeltherapeuten te maken heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. Behandeling door een manueeltherapeut wordt in veel gevallen vergoed door de zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden van uw zorgpolis.

Voor meer informatie of bij vragen over therapieën of behandelingen kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

  Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

  We staan voor u klaar bij lichamelijke klachten of pijn met bewegen! Dat doen we met een team van 10 specialisten. Hierbij kijken we verder dan alleen de klacht. Daarmee pakken we de oorzaak van het probleem gericht aan. Vooral samen met u. Dat is onze kracht!

  Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in bewegen. We bieden hulp als er hinder wordt ervaren in het dagelijks leven. Denk aan pijn in uw knieën, rug, nek of schouders. Ook helpen we bij een (sport) blessure, ziekte of aandoening.

  Samen vinden we een passende behandeling. Allereerst wordt de klacht bekeken en besproken. Denk aan de pijn en duur van de klacht. Hoe beïnvloed de beperking uw dagelijks leven? Op basis hiervan maken we een persoonlijk (behandel) plan. Vaak wordt dit plan aangevuld met oefeningen voor thuis. Dan wordt er naar het afbouwen van de klacht gewerkt. Kortom: goede en persoonlijke zorg.

   

  Locaties fysiotherapie Sjaak Jansen

  Fysiotherapie Doetinchem

  Onze praktijk in Doetinchem is gevestigd in SportsPalace de Huet. De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang. Direct links vindt u onze praktijk. Tenslotte bieden we veel parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Ruurlo

  Onze praktijk in Ruurlo is gevestigd in het pand van Totalfit. U kunt aan de hoofdingang naar binnen en loopt vervolgens rechtdoor onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Zieuwent

  Onze praktijk in Zieuwent is gevestigd in het Sourcy Center/SportsPalace, met een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalide parkeerplaatsen.