Manuele therapie

Bij manuele therapie behandelen we functiestoornissen aan het bewegingsapparaat. Wanneer u klachten of pijn heeft aan uw wervelkolom, gewrichten, spieren en zenuwen, kunt u terecht bij de manueeltherapeut. Deze vorm van therapie is vooral geschikt als u last heeft bij het bewegen van een of meerdere gewrichten.

Wat is manuele therapie?

Wat is manuele therapie?

Manuele therapie kunt u ook wel kennen van het ‘kraken’. Dat klinkt misschien wat ruw, maar door deze nauwkeurige en snelle mobilisaties aan de gewrichten wordt het weefsel zo min mogelijk belast. Naast het verbeteren van de beweeglijkheid helpt manuele therapie ook bij het verbeteren van de doorbloeding, meer ontspanning en een betere verbinding tussen de verschillende gewrichten.

Wout Eekelder
Wout Eekelder
Stijn Elferink
Stijn Elferink
Karlijn ten Have
Karlijn ten Have
left arrow
right arrow

Bel ons voor een afspraak!

Om een afspraak met een van onze manueeltherapeuten te maken heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. Behandeling door een manueeltherapeut wordt in veel gevallen vergoed door de zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden van uw zorgpolis.

Voor meer informatie of bij vragen over therapieën of behandelingen kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.