Fysiotherapie

Het draait het allemaal om bewegen. Wanneer u belemmerd wordt in het dagelijks bewegen, kunt u bij ons terecht voor behandeling. Fysiotherapie Sjaak Jansen is dé specialist op het gebied van het voorkomen en behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat.

Maak direct een afspraak op een van onze locaties:

Fysiotherapie Doetinchem Fysiotherapie Zieuwent Fysiotherapie Ruurlo

Wat is het bewegingsapparaat?

Fysiotherapie

Wat is het bewegingsapparaat?

Het bewegingsapparaat bestaat uit gewrichten met daaromheen het kapsel, de spieren, pezen en banden. Het bewegingsapparaat wordt aangestuurd door het zenuwstelsel. Soms kan het ook zo zijn dat de aansturing van het bewegingsapparaat via het zenuwstelsel is aangetast.

De behandeling

De fysiotherapeut zoekt door middel van een lichamelijk onderzoek en een vraaggesprek naar de oorzaak van de klachten en maakt een behandelplan. Oefentherapie, massage en fysische technieken helpen bij de behandeling van pijn, de verbetering van uw coördinatie en voor spierversterking, -ontspanning en –verlenging. In onze praktijk vinden we het vooral belangrijk dat u zelf actief werkt aan uw herstel, onder onze begeleiding.

Contact

Maak een afspraak

Bel ons op telefoonnummer 0544-352423 voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie op een van onze 3 locaties.

Onze 3 locaties:

Fysiotherapie Zieuwent
Fysiotherapie Ruurlo
Fysiotherapie Zieuwent

Bel ons voor een afspraak!

Om een afspraak met een van onze fysiotherapeuten te maken heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. Behandeling door een fysiotherapeut wordt in veel gevallen vergoed door de zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden van uw zorgpolis.

Voor meer informatie of bij vragen over therapieën of behandelingen kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

  Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

  We staan voor u klaar bij lichamelijke klachten of pijn met bewegen! Dat doen we met een team van 10 specialisten. Hierbij kijken we verder dan alleen de klacht. Daarmee pakken we de oorzaak van het probleem gericht aan. Vooral samen met u. Dat is onze kracht!

  Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in bewegen. We bieden hulp als er hinder wordt ervaren in het dagelijks leven. Denk aan pijn in uw knieën, rug, nek of schouders. Ook helpen we bij een (sport) blessure, ziekte of aandoening.

  Samen vinden we een passende behandeling. Allereerst wordt de klacht bekeken en besproken. Denk aan de pijn en duur van de klacht. Hoe beïnvloed de beperking uw dagelijks leven? Op basis hiervan maken we een persoonlijk (behandel) plan. Vaak wordt dit plan aangevuld met oefeningen voor thuis. Dan wordt er naar het afbouwen van de klacht gewerkt. Kortom: goede en persoonlijke zorg.

   

  Locaties fysiotherapie Sjaak Jansen

  Fysiotherapie Doetinchem

  Onze praktijk in Doetinchem is gevestigd in SportsPalace de Huet. De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang. Direct links vindt u onze praktijk. Tenslotte bieden we veel parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Ruurlo

  Onze praktijk in Ruurlo is gevestigd in het pand van Totalfit. U kunt aan de hoofdingang naar binnen en loopt vervolgens rechtdoor onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Zieuwent

  Onze praktijk in Zieuwent is gevestigd in het Sourcy Center/SportsPalace, met een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalide parkeerplaatsen.