Fysiotherapie

Het draait het allemaal om bewegen. Wanneer je belemmerd wordt in het dagelijks bewegen, kun je bij ons terecht voor behandeling. Fysiotherapie Sjaak Jansen is dé specialist op het gebied van het voorkomen en behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat.

Maak direct een afspraak op een van onze locaties:

Fysiotherapie Doetinchem Fysiotherapie Zieuwent Fysiotherapie Ruurlo

Wat is het bewegingsapparaat?

Fysiotherapie

Wat is het bewegingsapparaat?

Het bewegingsapparaat bestaat uit gewrichten met daaromheen het kapsel, de spieren, pezen en banden. Het bewegingsapparaat wordt aangestuurd door het zenuwstelsel. Soms kan het ook zo zijn dat de aansturing van het bewegingsapparaat via het zenuwstelsel is aangetast.

De behandeling

De fysiotherapeut zoekt door middel van een lichamelijk onderzoek en een vraaggesprek naar de oorzaak van de klachten en maakt een behandelplan. Oefentherapie, massage en fysische technieken helpen bij de behandeling van pijn, de verbetering van jouw coördinatie en voor spierversterking, -ontspanning en –verlenging. In onze praktijk vinden we het vooral belangrijk dat jij zelf actief werkt aan jouw herstel, onder onze begeleiding.

Contact

Maak een afspraak

Bel ons op telefoonnummer 0544-352423 voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie op een van onze 3 locaties.

Onze 3 locaties:

Fysiotherapie Zieuwent
Fysiotherapie Ruurlo
Fysiotherapie Zieuwent

Bel ons voor een afspraak!

Om een afspraak met een van onze fysiotherapeuten te maken heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Behandeling door een fysiotherapeut wordt in veel gevallen vergoed door de zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden van jouw zorgpolis.

Voor meer informatie of bij vragen over therapieën of behandelingen kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

  Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

  We staan voor je klaar bij lichamelijke klachten of pijn met bewegen! Dat doen we met een team van 10 specialisten. Hierbij kijken we verder dan alleen de klacht. Daarmee pakken we de oorzaak van het probleem gericht aan. Vooral samen met jou. Dat is onze kracht!

  Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in bewegen. We bieden hulp als er hinder wordt ervaren in het dagelijks leven. Denk aan pijn in jouw knieën, rug, nek of schouders. Ook helpen we bij een (sport) blessure, ziekte of aandoening.

  Samen vinden we een passende behandeling. Allereerst wordt de klacht bekeken en besproken. Denk aan de pijn en duur van de klacht. Hoe beïnvloedt de beperking jouw dagelijks leven? Op basis hiervan maken we een persoonlijk (behandel) plan. Vaak wordt dit plan aangevuld met oefeningen voor thuis. Dan wordt er naar het afbouwen van de klacht gewerkt. Kortom: goede en persoonlijke zorg.

   

  Locaties fysiotherapie Sjaak Jansen

  Fysiotherapie Doetinchem

  Onze praktijk in Doetinchem is gevestigd in SportsPalace de Huet. De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang, aan de linkerkant vind je onze praktijk. Tenslotte bieden we veel parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Ruurlo

  Onze praktijk in Ruurlo is gevestigd in het pand van Totalfit. Je kunt via de hoofdingang naar binnen en vervolgens rechtdoor lopen, onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Zieuwent

  Onze praktijk in Zieuwent is gevestigd in het Sourcy Center/SportsPalace, met een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalide parkeerplaatsen.