Snel weer in beweging

Bij fysiotherapie draait het allemaal om bewegen. Wanneer u belemmerd wordt in het dagelijks bewegen, kunt u bij ons terecht voor behandeling. Fysiotherapie Sjaak Jansen is dé specialist op het gebied van het voorkomen en behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat.

Wat is het bewegingsapparaat?

Wat is het bewegingsapparaat?

Het bewegingsapparaat bestaat uit gewrichten met daaromheen het kapsel, de spieren, pezen en banden. Het bewegingsapparaat wordt aangestuurd door het zenuwstelsel. Soms kan het ook zo zijn dat de aansturing van het bewegingsapparaat via het zenuwstelsel is aangetast.

De behandeling

De fysiotherapeut zoekt door middel van een lichamelijk onderzoek en een vraaggesprek naar de oorzaak van de klachten en maakt een behandelplan. Oefentherapie, massage en fysische technieken helpen bij de behandeling van pijn, de verbetering van uw coördinatie en voor spierversterking, -ontspanning en –verlenging. In onze praktijk vinden we het vooral belangrijk dat u zelf actief werkt aan uw herstel, onder onze begeleiding.

Bel ons voor een afspraak!

Om een afspraak met een van onze fysiotherapeuten te maken heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig. Behandeling door een fysiotherapeut wordt in veel gevallen vergoed door de zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden van uw zorgpolis.

Voor meer informatie of bij vragen over therapieën of behandelingen kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.