Echografie

Bij echografie maken we een opname van de spieren, pezen, banden, slijmbeurzen, botten of gewrichten. Op die manier kunnen we de oorzaak van pijn duidelijk(er) in beeld brengen. Echografie werkt met geluidsgolven die je niet hoort. Op het scherm kun je zelf meekijken tijdens het onderzoek. Door echografisch onderzoek kunnen we een specifiekere diagnose stellen waardoor we je de behandeling kunnen geven die het meest efficiënt is.

Maak direct een afspraak

Wij bieden echografie aan op onze locatie in Zieuwent. Maak een afspraak:
Fysiotherapie Zieuwent

Echografie: Welke diagnoses kunnen we stellen?
1
Afwijking aan de achillespees
2
Tenniselleboog
3
Verkalking in de pezen, bijvoorbeeld in de schouder
4
Slijmbeursontsteking
5
Spierblessure
6
Verrekking of scheuring van het gewrichtskapsel of de banden
Simone Raben
Simone Raben
Karin Hagreis
Karin Hagreis
left arrow
right arrow

Echografie? Bel ons voor een afspraak!

Om een afspraak met een van onze fysiotherapeuten te maken voor een echografisch onderzoek heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Echografie is onderdeel van een normale fysiotherapiebehandeling en wordt daarom in veel gevallen vergoed door de zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden van jouw zorgpolis.

Voor meer informatie of bij vragen over therapieën of behandelingen kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

  Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

  We staan voor je klaar bij lichamelijke klachten of pijn met bewegen! Dat doen we met een team van 10 specialisten. Hierbij kijken we verder dan alleen de klacht. Daarmee pakken we de oorzaak van het probleem gericht aan. Vooral samen met jou. Dat is onze kracht!

  Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in bewegen. We bieden hulp als er hinder wordt ervaren in het dagelijks leven. Denk aan pijn in jouw knieën, rug, nek of schouders. Ook helpen we bij een (sport) blessure, ziekte of aandoening.

  Samen vinden we een passende behandeling. Allereerst wordt de klacht bekeken en besproken. Denk aan de pijn en duur van de klacht. Hoe beïnvloedt de beperking jouw dagelijks leven? Op basis hiervan maken we een persoonlijk (behandel) plan. Vaak wordt dit plan aangevuld met oefeningen voor thuis. Dan wordt er naar het afbouwen van de klacht gewerkt. Kortom: goede en persoonlijke zorg.

   

  Locaties fysiotherapie Sjaak Jansen

  Fysiotherapie Doetinchem

  Onze praktijk in Doetinchem is gevestigd in SportsPalace de Huet. De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang. Direct links vind je onze praktijk. Tenslotte bieden we veel parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Ruurlo

  Onze praktijk in Ruurlo is gevestigd in het pand van Totalfit. Je kunt aan de hoofdingang naar binnen en loopt vervolgens rechtdoor onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Zieuwent

  Onze praktijk in Zieuwent is gevestigd in het Sourcy Center/SportsPalace, met een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalide parkeerplaatsen.