Bedrijfsfysiotherapie

Als werkgever wil je altijd het beste uit jouw medewerkers halen. Soms komen lichamelijke klachten voort uit een verkeerde houding achter bijvoorbeeld de computer of door tiltechnieken op de werkvloer. Onze fysiotherapeuten kunnen helpen bij een behandeling en preventieve adviezen geven om klachten te voorkomen. Zowel individueel als in groepsverband.

In het geval van arbo-advies en reïntegratie werken wij altijd samen met onze partner Jansen & De Vries.

Maak direct een afspraak voor bedrijfsfysiotherapie

Fysiotherapie Doetinchem Fysiotherapie Zieuwent Fysiotherapie Ruurlo

Waarbij kunnen wij helpen?

 • Arbo-advies
 • Korte herstelbegeleiding
 • Fitheidstesten
 • Medische fitness
 • Werkplekonderzoek en -advies
 • Vaardigheidsinstructie of -training op de werkplek
 • Fysieke functiegerichte re-integratietrainingen

Behandelplan

Bedrijfsfysiotherapie

Behandelplan

Op basis van een intake stellen we samen met jou een plan van aanpak op, afgestemd op de vraag of het probleem. Indien nodig zullen we nauw samenwerken met de aangestelde bedrijfsarts.

Onderdelen van het trainingsprogramma voor bedrijfsfysiotherapie

 • Arbeidsonderzoek
 • Uitgebreid fysiotherapeutisch onderzoek
 • Fitheidstest
 • Specifieke testen
 • Interview en vragenlijst t.a.v. functionele status, arbeidsbelasting of arbeidsomstandigheden
 • Belastbaarheidstraining/fysieke training
 • Voorlichting, advies en training van werkhouding en technieken

Bedrijfsfysiotherapie: een trainingsprogramma op maat

In bepaalde sectoren loopt men een hoger risico op houdings- en bewegingsklachten, wat kan leiden tot ziekteverzuim. Speciaal voor die werknemers kunnen we een trainingsprogramma samenstellen om de fitheid en gezondheid te verbeteren.

Duur van het programma

Bedrijfsfysiotherapie

Duur van het programma

Het trainingsprogramma bedrijfsfysiotherapie bestaat over het algemeen uit een drie maanden durende training, waarbij men twee keer per week een uur traint. De eerste training is altijd individueel. De daaropvolgende trainingen zijn veelal in groepsverband.

Bel ons voor een afspraak!

Voor meer informatie of bij vragen over bedrijfsfysiotherapie of andere behandelingen kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

  Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

  We staan voor je klaar bij lichamelijke klachten of pijn met bewegen! Dat doen we met een team van 10 specialisten. Hierbij kijken we verder dan alleen de klacht. Daarmee pakken we de oorzaak van het probleem gericht aan. Vooral samen met jou. Dat is onze kracht!

  Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in bewegen. We bieden hulp als er hinder wordt ervaren in het dagelijks leven. Denk aan pijn in jouw knieën, rug, nek of schouders. Ook helpen we bij een (sport) blessure, ziekte of aandoening.

  Samen vinden we een passende behandeling. Allereerst wordt de klacht bekeken en besproken. Denk aan de pijn en duur van de klacht. Hoe beïnvloedt de beperking jouw dagelijks leven? Op basis hiervan maken we een persoonlijk (behandel) plan. Vaak wordt dit plan aangevuld met oefeningen voor thuis. Dan wordt er naar het afbouwen van de klacht gewerkt. Kortom: goede en persoonlijke zorg.

   

  Locaties fysiotherapie Sjaak Jansen

  Fysiotherapie Doetinchem

  Onze praktijk in Doetinchem is gevestigd in SportsPalace de Huet. De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang. Direct links vind je onze praktijk. Tenslotte bieden we veel parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Ruurlo

  Onze praktijk in Ruurlo is gevestigd in het pand van Totalfit. Je kunt aan de hoofdingang naar binnen en loopt vervolgens rechtdoor onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Zieuwent

  Onze praktijk in Zieuwent is gevestigd in het Sourcy Center/SportsPalace, met een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalide parkeerplaatsen.