Therapieën

Therapieën bij fysiotherapie Sjaak Jansen

Er zijn verschillende soorten fysiotherapie. Welke fysiotherapie jij nodig heb is afhankelijk van de persoonlijke situatie en behandeldoelen. Er zijn verschillende soorten (groeps-)therapieën mogelijk. Wij hebben de volgende therapieën in onze praktijk:

Fysiotherapie

De algemene fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij helpt mensen die in het dagelijks leven niet goed kunnen functioneren.

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen tot 18 jaar met bewegingsproblemen of een bewegingsachterstand.

Manuele therapie

De manueel therapeut helpt patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Enerzijds door het bewegen te verbeteren, anderzijds
door de houding te verbeteren.

De oedeemfysiotherapeut behandelt patiënten die last hebben van abnormale ophoping
van vocht in het lichaam, oedeem. Dit komt ondermeer voor bij mensen met kanker, bloedvatproblemen, littekens of na operatie.

Oedeemtherapie

De sportfysiotherapeut helpt patiënten die na ziekte of een blessure weer willen sporten. Maar hij begeleidt en adviseert ook professionele sporters.

Bekkenfysiotherapie

De bekkenfysiotherapeut helpt mensen problemen in het gebied van het bekken, de lage rug, buik en bekkenbodem. Dit kunnen zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn.

Bedrijfsfysiotherapie

De arbeidsfysiotherapeut helpt mensen die lichamelijke problemen hebben door hun werk. Hij behandelt de klachten die ontstaan zijn door het werk, maar helpt ook bij de re-integratie.

Fysiotherapie Sjaak Jansen

Onze fysiotherapeuten zijn specialist op het gebied van bewegen. Als u last hebt van lichamelijke klachten dan biedt een fysiotherapeut vaak uitkomst. Het kan pijn zijn in uw nek, schouder of rug, maar ook bij ziekte of een aandoening.

U vindt al onze behandelmethodes als verwijzing op deze pagina. We helpen u graag verder.

Onze locaties:

Direct een afspraak maken bij één van onze drie locaties? Gebruik onderstaande knoppen.
Fysiotherapie Doetinchem Fysiotherapie Zieuwent Fysiotherapie Ruurlo

Direct contact?

Neem dan contact op met onze hoofdvestiging in Zieuwent op 0544-352423 of gebruik het onderstaande contactformulier. We helpen u graag verder.

  Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

  We staan voor u klaar bij lichamelijke klachten of pijn met bewegen! Dat doen we met een team van 10 specialisten. Hierbij kijken we verder dan alleen de klacht. Daarmee pakken we de oorzaak van het probleem gericht aan. Vooral samen met u. Dat is onze kracht!

  Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in bewegen. We bieden hulp als er hinder wordt ervaren in het dagelijks leven. Denk aan pijn in uw knieën, rug, nek of schouders. Ook helpen we bij een (sport) blessure, ziekte of aandoening.

  Samen vinden we een passende behandeling. Allereerst wordt de klacht bekeken en besproken. Denk aan de pijn en duur van de klacht. Hoe beïnvloed de beperking uw dagelijks leven? Op basis hiervan maken we een persoonlijk (behandel) plan. Vaak wordt dit plan aangevuld met oefeningen voor thuis. Dan wordt er naar het afbouwen van de klacht gewerkt. Kortom: goede en persoonlijke zorg.

   

  Locaties fysiotherapie Sjaak Jansen

  Fysiotherapie Doetinchem

  Onze praktijk in Doetinchem is gevestigd in SportsPalace de Huet. De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang. Direct links vindt u onze praktijk. Tenslotte bieden we veel parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Ruurlo

  Onze praktijk in Ruurlo is gevestigd in het pand van Totalfit. U kunt aan de hoofdingang naar binnen en loopt vervolgens rechtdoor onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Zieuwent

  Onze praktijk in Zieuwent is gevestigd in het Sourcy Center/SportsPalace, met een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalide parkeerplaatsen.