Therapieën bij fysiotherapie Sjaak Jansen

Er zijn verschillende soorten fysiotherapie. Welke fysiotherapie jij nodig heb is afhankelijk van je eigen situatie en behandeldoelen. Zo kan de ene pijnklacht bij jou anders behandeld worden dan bij een ander. Op deze pagina vind je de verschillende therapieën waarvoor je terecht kunt bij ons.

Direct een afspraak maken bij één van onze drie locaties? Gebruik onderstaande knoppen.
Fysiotherapie Doetinchem Fysiotherapie Zieuwent Fysiotherapie Ruurlo

 

Fysiotherapie

Fysiotherapie draait om beweging. Word je beperkt of belemmerd in je dagelijkse bewegingen? Dan is fysiotherapie voor jou waarschijnlijk de juiste behandeling,

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen tot 18 jaar met bewegingsproblemen of een bewegingsachterstand. Kinderfysiotherapie is vaak in spelvorm.

Sportfysiotherapie

Speciaal voor mensen die na ziekte of een blessure weer willen sporten en voor de begeleiding van professionele sporters staat de sportfysiotherapeut klaar.

Shockwave therapie

Heb je chronische pijnklachten? Dan kunnen we shockwave therapie inzetten om het lichaam te stimuleren zichzelf te genezen.

Manuele therapie, oedeem therapie en dry needling

Manuele therapie, oedeem therapie en dry needling

Bij manuele therapie – ook wel kraaktherapie genoemd – helpen we mensen met klachten aan de wervelkolom en gewrichten in armen en/of benen weer beter te bewegen.

Oedeemtherapie is een behandelsvorm voor mensen die last hebben van abnormale ophoping van vocht in het lichaam (oedeem). Dit zien we met name bij mensen met kanker, bloedvaatproblemen, littekens of na operaties.

Dry needling is een behandelmethode binnen de fysiotherapie waarbij we stijve of verkrampte spieren aanprikken die hierdoor langdurig ontspannen.

Onze bewegingsgroepen

Onze beweeggroepen

Onze beweeggroepen worden samengesteld op grond van aandoening. Je volgt een beweegprogramma samen met patiënten met dezelfde klachten onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut.
Naar beweeggroepen

Een gezondheidsanalyse

Een gezondheidsanalyse

Waarom heb je klachten en hoe kom je er vanaf? In de gezondheidsanalyses bespreken we onder andere voeding, bewegen en de omgang met stress. Zodat jij duurzaam gezond kan blijven of worden.
Alles over gezondheidsanalyses

Plan een afspraak

Maak direct een afspraak

Neem contact op met onze hoofdvestiging in Zieuwent op 0544-352423 of gebruik het onderstaande contactformulier. We helpen je graag verder.

    Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

    Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

    We staan voor je klaar bij lichamelijke klachten of pijn met bewegen! Dat doen we met een team van 10 specialisten. Hierbij kijken we verder dan alleen de klacht. Daarmee pakken we de oorzaak van het probleem gericht aan. Vooral samen met jou. Dat is onze kracht!

    Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in bewegen. We bieden hulp als er hinder wordt ervaren in het dagelijks leven. Denk aan pijn in je knieën, rug, nek of schouders. Ook helpen we bij een (sport) blessure, ziekte of aandoening. Samen vinden we een passende behandeling.

    Over Sjaak Jansen Fysiotherapie