Tarieven

De kosten voor de Quantumresponse samen met Asyra zijn € 119,- per consult van een uur. Voor alleen asyra is dit € 70,- per  consult van een half uur. Mijn behandelingen vallen onder de natuurgeneeskundig consult of orthomoleculair consult. Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging V.B.A.G krijg je gedeeltelijke vergoeding van de behandelingen. Dit is afhankelijk van de voorwaarden genoemd in uw ziektekosten polis. De voorwaarden veranderen per jaar. Dit zul je zelf moeten nagaan in jouw polis of bij uw zorgverzekeraar. De behandelingen worden per direct met pin of contant afgerekend, waarna je een factuur ontvangt die u kunt indienen bij uw ziektekosten verzekeraar.

Afspraak maken

Je kunt telefonisch of per mail, via 0544-352423 of info@fysiotherapie-sjaakjansen.nl.  Je kunt een afspraak annuleren of verplaatsen 24 uur van te voren. Wanneer je niet kunt, of de afspraak wilt verplaatsen kun je mailen of bellen. Aangezien ik meestal in behandeling ben, kan het zijn dat ik de telefoon niet kan beantwoorden. Laat dan een bericht achter of stuur even een email naar info@fysiotherapie-sjaakjansen.nl. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Afspraak niet tijdig geannuleerd

Een afspraak dient 24 uur van tevoren te worden geannuleerd, anders zijn wij genoodzaakt kosten voor dit consult in rekening te brengen.