ScanCoaching

Wat is ScanCoaching?

Bij gezondheid gaat het om de juiste energiebalans tussen lichaam en geest. ScanCoaching is een unieke technologie waarbij we kunnen achterhalen waar en waarom jouw energie uit balans is. Het legt verbanden tussen het fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveau. Hierdoor word je je meer bewust van jouw belemmeringen en kun je actief werken aan de oplossing ervan.

Maak direct een afspraak op een van onze locaties:

Fysiotherapie Doetinchem Fysiotherapie Zieuwent Fysiotherapie Ruurlo

ScanCoaching technologie

ScanCoaching

ScanCoaching technologie

De ScanCoaching technologie is een methode die is gericht op blijvende verandering. De techniek is gebaseerd op moderne kwantumfysische inzichten en gaat uit van de holistische benadering van de mens. De scan geeft een beeld van uw balans en disbalans waardoor u gericht kunt werken aan belemmerende denk- en gedragspatronen.

Het ScanCoaching programma

 • Tijdens de intake formuleren we persoonlijke doelstellingen.
 • We maken een scan door middel van een speciale hoofdtelefoon. Deze geeft op het beeldscherm jouw energiewaarden en de energiecurven van al jouw relevante fysiologische functies en organen weer.
 • Er volgt een analyse van de gegevens. In de basis zijn dit jouw psycho-emotionele patronen. Je krijgt inzicht in de mate van balans of disbalans en de oorzaken daarvan. Vaak vindt er in deze fase veel herkenning plaats, wat voor een hefboomeffect in jouw onderbewustzijn zorgt. Hierdoor wordt jouw totale bewustzijn en zelfsturende vermogen sterk vergroot.
 • Tijdens het bewustzijnsproces gaat de ScanCoach dieper in op de gegevens uit de analyse. Vervolgens zetten we coachingsinterventies op maat in, bijvoorbeeld door het omzetten van belemmerende overtuigingen naar positieve gedachten. Dat is de start van transformatie. Door het hele programma te doorlopen ontwikkel je zelf de blijvende verandering.

De ScanCoaching methode is niet bedoeld voor het stellen van een medische diagnose, raadpleeg hiervoor jouw arts.

Klik hier voor de tarieven.

ScanCoaching? Bel ons voor een afspraak!

Voor meer informatie of vragen over ScanCoaching kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

  Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

  We staan voor je klaar bij lichamelijke klachten of pijn met bewegen! Dat doen we met een team van 10 specialisten. Hierbij kijken we verder dan alleen de klacht. Daarmee pakken we de oorzaak van het probleem gericht aan. Vooral samen met jou. Dat is onze kracht!

  Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in bewegen. We bieden hulp als er hinder wordt ervaren in het dagelijks leven. Denk aan pijn in jouw knieën, rug, nek of schouders. Ook helpen we bij een (sport) blessure, ziekte of aandoening.

  Samen vinden we een passende behandeling. Allereerst wordt de klacht bekeken en besproken. Denk aan de pijn en duur van de klacht. Hoe beïnvloed de beperking jouw dagelijks leven? Op basis hiervan maken we een persoonlijk (behandel) plan. Vaak wordt dit plan aangevuld met oefeningen voor thuis. Dan wordt er naar het afbouwen van de klacht gewerkt. Kortom: goede en persoonlijke zorg.

   

  Locaties fysiotherapie Sjaak Jansen

  Fysiotherapie Doetinchem

  Onze praktijk in Doetinchem is gevestigd in SportsPalace de Huet. De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang. Direct links vind je onze praktijk. Tenslotte bieden we veel parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Ruurlo

  Onze praktijk in Ruurlo is gevestigd in het pand van Totalfit. Je kunt aan de hoofdingang naar binnen en loopt vervolgens rechtdoor onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Zieuwent

  Onze praktijk in Zieuwent is gevestigd in het Sourcy Center/SportsPalace, met een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalide parkeerplaatsen.