Quantum Response

Quantum Response richt zich op het verbeteren van uw geestelijke en fysieke gesteldheid. Met deze methodiek is het mogelijk om binnen korte tijd psychische en emotionele conflicten vast te stellen. Mogelijk zijn deze conflicten al in het verleden ontstaan, maar hebben ze gezorgd voor patronen die u vandaag nog steeds beïnvloeden of belasten. Door deze drempels te herkennen en erkennen kunt u werken aan de oplossing!

De Quantum Response methodiek

De Quantum Response methodiek

Door de technologie van Quantum Response is Fysiotherapie Sjaak Jansen in staat om in een anderhalf uur durende sessie op celniveau een blauwdruk te maken van uw lichaam en geest. Hierbij worden niet alleen alle stoornissen inzichtelijk gemaakt, maar wordt ook de daadwerkelijke oorzaak van deze stoornis achterhaald. In vervolgsessies wordt de oorsprong van deze stoornissen aangepakt. Op deze manier worden de uiteindelijke verstoorde cellen in uw lichaam weer naar de uitgangspositie gebracht die bij u en uw lichaam horen.

Het Quantum Response programma

  • We beginnen met een meting door middel een speciale koptelefoon waarin diverse meet- en zendtechnieken zijn verwerkt. Tijdens de meting brengen we de probleemgebieden in beeld op een beeldscherm waar u zelf kunt meekijken.
  • Hierna volgt de analyse met een correctie van afwijkende frequentiepatronen. We bespreken de vastgestelde psycho-emotionele patronen en adviseren u over bijvoorbeeld voeding. Hier kunt u vervolgens zelf mee aan de slag gaan.
  • Na een tijdje doen we opnieuw een meting en wordt er gekeken welke veranderingen het lichaam heeft ondergaan op zowel fysiek als psycho-emotioneel niveau.

 

De Quantum Response methode is niet bedoeld voor het stellen van een medische diagnose, raadpleeg hiervoor uw arts.

Bel ons voor een afspraak!

Voor meer informatie of vragen over Quantum Response kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.