Quantum Response

Wat is Quantum Response?

Quantum Response richt zich op het verbeteren van je geestelijke en fysieke gesteldheid. Met deze methodiek is het mogelijk om binnen korte tijd psychische en emotionele conflicten vast te stellen. Mogelijk zijn deze conflicten al in het verleden ontstaan, maar hebben ze gezorgd voor patronen die je vandaag nog steeds beïnvloeden of belasten. Door deze drempels te herkennen en erkennen kun je werken aan de oplossing!

Maak direct een afspraak op een van onze locaties:

Fysiotherapie Doetinchem Fysiotherapie Zieuwent Fysiotherapie Ruurlo

De Quantum Response methodiek

ScanCoaching

De Quantum Response methodiek

Door de technologie van Quantum Response is Fysiotherapie Sjaak Jansen in staat om in een anderhalf uur durende sessie op celniveau een blauwdruk te maken van jouw lichaam en geest. Hierbij worden niet alleen alle stoornissen inzichtelijk gemaakt, maar wordt ook de daadwerkelijke oorzaak van deze stoornis achterhaald. In vervolgsessies wordt de oorsprong van deze stoornissen aangepakt. Op deze manier worden de uiteindelijke verstoorde cellen in jouw lichaam weer naar de uitgangspositie gebracht die bij jou en jouw lichaam horen.

Het Quantum Response programma

 • We beginnen met een meting door middel een speciale koptelefoon waarin diverse meet- en zendtechnieken zijn verwerkt. Tijdens de meting brengen we de probleemgebieden in beeld op een beeldscherm waar je zelf kunt meekijken.
 • Hierna volgt de analyse met een correctie van afwijkende frequentiepatronen. We bespreken de vastgestelde psycho-emotionele patronen en adviseren je over bijvoorbeeld voeding. Hier kun je vervolgens zelf mee aan de slag gaan.
 • Na een tijdje doen we opnieuw een meting en wordt er gekeken welke veranderingen het lichaam heeft ondergaan op zowel fysiek als psycho-emotioneel niveau.

De Quantum Response methode is niet bedoeld voor het stellen van een medische diagnose, raadpleeg hiervoor jouw arts.

Klik hier voor de tarieven.

Quantum Response? Bel ons voor een afspraak!

Voor meer informatie of vragen over Quantum Response kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

  Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

  We staan voor je klaar bij lichamelijke klachten of pijn met bewegen! Dat doen we met een team van 10 specialisten. Hierbij kijken we verder dan alleen de klacht. Daarmee pakken we de oorzaak van het probleem gericht aan. Vooral samen met jou. Dat is onze kracht!

  Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in bewegen. We bieden hulp als er hinder wordt ervaren in het dagelijks leven. Denk aan pijn in jouw knieën, rug, nek of schouders. Ook helpen we bij een (sport) blessure, ziekte of aandoening.

  Samen vinden we een passende behandeling. Allereerst wordt de klacht bekeken en besproken. Denk aan de pijn en duur van de klacht. Hoe beïnvloedt de beperking jouw dagelijks leven? Op basis hiervan maken we een persoonlijk (behandel) plan. Vaak wordt dit plan aangevuld met oefeningen voor thuis. Dan wordt er naar het afbouwen van de klacht gewerkt. Kortom: goede en persoonlijke zorg.

   

  Locaties fysiotherapie Sjaak Jansen

  Fysiotherapie Doetinchem

  Onze praktijk in Doetinchem is gevestigd in SportsPalace de Huet. De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang. Direct links vind je onze praktijk. Tenslotte bieden we veel parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Ruurlo

  Onze praktijk in Ruurlo is gevestigd in het pand van Totalfit. Je kunt aan de hoofdingang naar binnen en loopt vervolgens rechtdoor onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Zieuwent

  Onze praktijk in Zieuwent is gevestigd in het Sourcy Center/SportsPalace, met een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalide parkeerplaatsen.