Asyra-IDT

Wat is Asyra-IDT?

Asyra-IDT is een bio-energetisch systeem dat gebruik maakt van de energievelden van ons lichaam. Wanneer het lichaam uit balans is, heeft dit invloed op jouw energielevel. Energie is onzichtbaar, maar Asyra-IDT heeft het vermogen om dit te vertalen naar zichtbare informatie.

Maak direct een afspraak op een van onze locaties:

Fysiotherapie Doetinchem Fysiotherapie Zieuwent Fysiotherapie Ruurlo

Het Asyra-IDT systeem

Asyra-IDT

Het Asyra-IDT systeem

 • Via een apparaat stimuleren we specifieke punten op energetische kanalen van het lichaam. Dit doen we met kleine naaldjes, warmte of door druk uit te oefenen. Hiermee kunnen we de energetische gezondheid van het lichaam meten.
 • Het systeem meet alle aanwezige frequenties en spoort eventuele blokkades op. Vervolgens bepaalt het systeem welke frequenties nodig zijn om deze blokkades op te heffen.
 • We stellen een behandelplan op om de onderliggende oorzaak van de stoornissen aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te behandelen. Op deze manier kunnen we jouw lichaam weer in balans brengen.

De Asyra-IDT methode is niet bedoeld voor het stellen van een medische diagnose, raadpleeg hiervoor jouw arts.

Klik hier voor de tarieven.

Asyra-IDT? Bel ons voor een afspraak!

Voor meer informatie of vragen over Asyra IDT kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

  Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

  We staan voor je klaar bij lichamelijke klachten of pijn met bewegen! Dat doen we met een team van 10 specialisten. Hierbij kijken we verder dan alleen de klacht. Daarmee pakken we de oorzaak van het probleem gericht aan. Vooral samen met jou. Dat is onze kracht!

  Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in bewegen. We bieden hulp als er hinder wordt ervaren in het dagelijks leven. Denk aan pijn in jouw knieën, rug, nek of schouders. Ook helpen we bij een (sport) blessure, ziekte of aandoening.

  Samen vinden we een passende behandeling. Allereerst wordt de klacht bekeken en besproken. Denk aan de pijn en duur van de klacht. Hoe beïnvloed de beperking jouw dagelijks leven? Op basis hiervan maken we een persoonlijk (behandel) plan. Vaak wordt dit plan aangevuld met oefeningen voor thuis. Dan wordt er naar het afbouwen van de klacht gewerkt. Kortom: goede en persoonlijke zorg.

   

  Locaties fysiotherapie Sjaak Jansen

  Fysiotherapie Doetinchem

  Onze praktijk in Doetinchem is gevestigd in SportsPalace de Huet. De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang. Direct links vind je onze praktijk. Tenslotte bieden we veel parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Ruurlo

  Onze praktijk in Ruurlo is gevestigd in het pand van Totalfit. Je kunt aan de hoofdingang naar binnen en loopt vervolgens rechtdoor onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Zieuwent

  Onze praktijk in Zieuwent is gevestigd in het Sourcy Center/SportsPalace, met een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalide parkeerplaatsen.