Gezondheidsanalyse

Gezondheidsanalyse: waarom je klachten hebt en hoe je daar vanaf komt

Tijdens de gezondheidsanalyse wordt uitgebreid ingegaan op de geschiedenis van jouw klachten en worden gehaald uit de beschikbare onderzoeken en scans. De belangrijkste leefstijl onderdelen: voeding, bewegen en de omgang met stress worden besproken. Kennis en begrip van de belastende factoren en de invloed die onze leefstijl heeft op onze gezondheid zijn belangrijk als we duurzaam gezond willen blijven of worden.

Gezondheidsanalyse bij Fysiotherapie Sjaak Jansen

Onze fysiotherapeuten zijn specialist op het gebied van bewegen. Als je last hebt van lichamelijke klachten dan biedt een fysiotherapeut vaak uitkomst. Het kan pijn zijn in je nek, schouder of rug, maar ook bij ziekte of een aandoening.

Je vindt al onze behandelmethodes als verwijzing op deze pagina. We helpen je graag verder.

Onze locaties voor gezondheidsanalyse:

Direct een afspraak maken bij één van onze drie locaties? Gebruik onderstaande knoppen.
Fysiotherapie Doetinchem Fysiotherapie Zieuwent Fysiotherapie Ruurlo

Direct contact?

Neem dan contact op met onze hoofdvestiging in Zieuwent op 0544-352423 of gebruik het onderstaande contactformulier. We helpen je graag verder.

  Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

  We staan voor je klaar bij lichamelijke klachten of pijn met bewegen! Dat doen we met een team van 10 specialisten. Hierbij kijken we verder dan alleen de klacht. Daarmee pakken we de oorzaak van het probleem gericht aan. Vooral samen met jou. Dat is onze kracht!

  Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in bewegen. We bieden hulp als er hinder wordt ervaren in het dagelijks leven. Denk aan pijn in jouw knieën, rug, nek of schouders. Ook helpen we bij een (sport) blessure, ziekte of aandoening.

  Samen vinden we een passende behandeling. Allereerst wordt de klacht bekeken en besproken. Denk aan de pijn en duur van de klacht. Hoe beïnvloed de beperking jouw dagelijks leven? Op basis hiervan maken we een persoonlijk (behandel) plan. Vaak wordt dit plan aangevuld met oefeningen voor thuis. Dan wordt er naar het afbouwen van de klacht gewerkt. Kortom: goede en persoonlijke zorg.

   

  Locaties fysiotherapie Sjaak Jansen

  Fysiotherapie Doetinchem

  Onze praktijk in Doetinchem is gevestigd in SportsPalace de Huet. De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang. Direct links vind je onze praktijk. Tenslotte bieden we veel parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Ruurlo

  Onze praktijk in Ruurlo is gevestigd in het pand van Totalfit. Je kunt aan de hoofdingang naar binnen en loopt vervolgens rechtdoor onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Zieuwent

  Onze praktijk in Zieuwent is gevestigd in het Sourcy Center/SportsPalace, met een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalide parkeerplaatsen.