Sjaak Jansen Fysiotherapie Zieuwent

Heb je klachten waarvan je je afvraagt of fysiotherapie uitkomst kan bieden? Kom dan naar fysiotherapie Sjaak Jansen in Zieuwent, dé praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie van Zieuwent en omstreken.

Waarom een fysiotherapeut van Sjaak Jansen?

Onze specialisten onderscheiden zich door persoonlijke en oprechte aandacht. Wij zetten altijd dat stapje extra, zodat jouw behandeltraject zo prettig mogelijk verloopt. Persoonlijke aandacht, doelgerichte aanpak en innovatieve behandelmethodes zijn daarin sleutelwoorden.

Direct een afspraak maken? Bel ons direct of maak een afspraak via onderstaand formulier!

Bel direct 0544-352423 voor een afspraak

  Locatie Zieuwent

  Openingstijden

  Maandag 8:00 - 20:30 uur
  Dinsdag 8:00 - 19:00 uur
  Woensdag 8:00 - 19:00 uur
  Donderdag 8:00 - 19:00 uur
  Vrijdag 8:00 - 19:00 uur

  Maak een afspraak

  Bel ons op telefoonnummer 0544-352423 voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie in Zieuwent.

  Onze andere locaties:

  Fysiotherapie Doetinchem
  Fysiotherapie Ruurlo
  Desiree en Rian

  Behandeltrajecten

  Lees het verhaal van Rian

  Rian had al eerder onze praktijk bezocht vanwege verschillende klachten, maar in 2021 werd zij geconfronteerd met de harde realiteit van borstkanker. Lees haar verhaal en ontdek hoe wij haar hebben geholpen bij onze praktijk in Zieuwent.

  Ontdek het verhaal van Rian

  Behandeltraject

  Ontdek het verhaal van Bob

  In mei 2022 raakte Bob tijdens een voetbalwedstrijd ernstig geblesseerd aan zijn linkerknie na een botsing met een tegenstander. Deze blessure bracht schade aan zijn voorste kruisband, kraakbeen en bot. Bob kwam naar Fysiotherapie Sjaak Jansen, op zoek naar hulp en begeleiding. Lees meer over zijn behandeltraject, over zijn tijd bij ons in de praktijk en de uitkomst van het traject.

  Ontdek het verhaal van Bob
  Hoe gaat een behandeltraject bij fysiotherapie Sjaak Jansen in Zieuwent in zijn werk?
  1
  Persoonlijke aandacht is een belangrijke waarde voor ons. De specialisten van Sjaak Jansen bieden persoonlijke en passende behandeltrajecten voor elke situatie. Hierbij staat jouw klacht, vanzelfsprekend, altijd centraal. Elke klacht en elke patiënt is immers uniek.
  2
  Ten eerste bespreken we jouw klachten en proberen we zoveel mogelijk informatie omtrent de klacht te krijgen. Denk daarbij aan vragen als: Hoe lang speelt de klacht al? Hoe veel pijn heb jij? In hoeverre beperkt de klacht je in het dagelijks leven?
  3
  Deze informatie is vervolgens de basis voor het persoonlijke behandelplan. In dit behandelplan beschrijven we wat er nodig is om jouw klacht te laten afnemen. Denk daarbij aan zaken als: het aantal bezoeken aan de fysiotherapeut; welke oefeningen je thuis kunt doen; frequentie van deze oefeningen.

  Ontdek manuele therapie in Zieuwent

  Bij onze manueel therapeut in Zieuwent staan we naast je om de oorzaken van jouw klachten te onderzoeken. Samen stellen we een op maat gemaakt behandelplan op dat volledig is afgestemd op jouw behoeften. Benieuwd naar wat manuele therapie bij Sjaak Jansen in Zieuwent inhoudt? Lees dan snel verder!

  Onze specialisten staan voor je klaar

  Naast manuele therapie staan onze andere therapeuten natuurlijk ook voor je klaar in Zieuwent.
  Onze specialisten zijn ook gespecialiseerd in:

  Waar is Sjaak Jansen, Fysiotherapie Zieuwent, gevestigd?

  Sjaak Jansen, praktijk voor fysiotherapie in Zieuwent, is gevestigd aan de Zegendijk 3b in Zieuwent. We zitten in het Sourcy Center / Easy Active en hebben een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalidenparkeerplaatsen.

  Bekijk hieronder de behandelaars van Sjaak Jansen fysiotherapie Zieuwent

  Stijn van Zutphen
  Stijn van Zutphen
  Stijn Elferink
  Stijn Elferink
  Emma Hijink
  Emma Hijink
  Karin Hagreis
  Karin Hagreis
  Karlijn ten Have
  Karlijn ten Have
  Nienke Wisselink
  Nienke Wisselink
  • Administratief medewerker
  • 3Care consulent
  Sandra Jansen
  Sandra Jansen
  • Office manager
  Simone Raben
  Simone Raben
  Wout Eekelder
  Wout Eekelder
  Nienke Knippenborg
  Siebe klein Goldewijk
  left arrow
  right arrow

  Meer locaties van Sjaak Jansen Fysiotherapie

  Fysiotherapie Doetinchem

  Onze praktijk in Doetinchem is gevestigd in het pand van Fitland op de Huet. De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang. Aan de linkerkant vind je onze praktijk. Tenslotte bieden we veel parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Ruurlo

  Onze praktijk in Ruurlo is gevestigd in het pand van Totalfit. Je kunt via de hoofdingang naar binnen en loopt vervolgens rechtdoor onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.