Sjaak Jansen Fysiotherapie Doetinchem

Dus u bent op zoek naar fysiotherapie Doetinchem? Kom dan naar de praktijk van fysiotherapeut Sjaak Jansen. U kunt voor elk denkbare fysiotherapie-behandeling rekenen op ons team van vakkundige specialisten.

Waarom een fysiotherapeut van Sjaak Jansen?

Onze fysiotherapeuten kijken verder dan alleen uw klacht(en) en bijbehorende symptomen. We doen uitvoerig onderzoek om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Bovendien onderscheiden onze specialisten zich zonder uitzondering door oprechte en persoonlijke aandacht. Dat is de kracht van Fysiotherapie Sjaak Jansen in Doetinchem.

Overtuigd? Maak gelijk een afspraak:  0314-642951

Hoe gaat een behandeltraject in zijn werk?

Zoals gezegd staat persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel. En dat zie je terug in de manier van behandelen. Wij komen, samen met u, op de volgend manier tot een passende behandeling:

Ten eerste bespreken we uw klachten en proberen we zoveel mogelijk informatie omtrent uw klacht te krijgen. Denk daarbij aan vragen als:

  • Hoe lang spelen de klachten al?
  • Hoe intens is de pijn?
  • In welke mate beperken uw klachten u in het dagelijks leven?

Op basis van deze informatie gaat de fysiotherapeut aan de slag met een persoonlijk behandelplan, aangevuld met oefeningen die u zelf thuis kunt doen. Als alles goed verloopt nemen de klachten af en wordt er toegewerkt naar het afbouwen van het behandeltraject. U kunt weer pijn- en klachtenvrij door het leven!

Locatie Doetinchem

Openingstijden

Maandag 8:00 - 19:00 uur
Dinsdag 8:00 - 19:00 uur
Woensdag telefonisch bereikbaar
Donderdag 8:00 - 19:00 uur
Vrijdag 8:00 - 15:00 uur

Maak een afspraak

Bel ons op telefoonnummer 0314-642951 voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie in Doetinchem.

Onze andere locaties:

Fysiotherapie Zieuwent
Fysiotherapie Ruurlo

Welke soort behandelingen vindt u bij ons?

fysiotherapie-doetinchem-sjaak-jansen

Welke soort behandelingen vindt u bij ons?

Wat uw klacht ook is, onze fysiotherapeuten hebben ongetwijfeld een geschikte behandelmethode. De specialisten van Sjaak Jansen zijn gediplomeerd om buiten de standaard fysio-behandeltrajecten te werken. Denk daarbij aan therapieën als:

Op de foto ziet u de fitnessruimte van Sjaak Jansen fysiotherapie Doetinchem

Waar in Doetinchem vindt u fysio-praktijk Sjaak Jansen?

Onze praktijk voor fysio in Doetinchem is gevestigd in het gebouw waar voorheen SportsPalace de Huet gevestigd was. Dat is aan de Mercuriusstraat 22a, middenin de Doetinchemse wijk De Huet. Kortom, ook als u op zoek bent naar Fysiotherapie in Doetinchem De Huet, bent u bij ons aan het juiste adres.

De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang. Direct links vindt u onze praktijk. Of u nu met de auto of fiets komt, er is altijd voldoende parkeergelegenheid, ook voor invaliden.

Bekijk hieronder de behandelaars van Sjaak Jansen fysiotherapie Doetinchem

Emma Hijink
Emma Hijink
Karin Hagreis
Karin Hagreis
Karlijn ten Have
Karlijn ten Have
Nienke Wisselink
Nienke Wisselink
  • Administratief medewerker
  • 3Care consulent
Sandra Jansen
Sandra Jansen
  • Office manager
Simone Raben
Simone Raben
Stijn Elferink
Stijn Elferink
Stijn van Zutphen
Stijn van Zutphen
Wout Eekelder
Wout Eekelder
left arrow
right arrow

Op zoek naar een praktijk in Ruurlo of Zieuwent?

Fysiotherapie Ruurlo

Onze praktijk voor fysiotherapie in Ruurlo is gevestigd in het pand van Totalfit. U kunt aan de hoofdingang naar binnen en loopt vervolgens rechtdoor onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

Fysiotherapie Zieuwent

Onze praktijkvoor fysiotherapie in Zieuwent is gevestigd in het Sourcy Center/SportsPalace, met een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalide parkeerplaatsen.