Sjaak Jansen Fysiotherapie Doetinchem

Dus je bent op zoek naar fysiotherapie in Doetinchem? Kom dan naar onze praktijk. Op deze pagina vind je de mogelijkheden, het behandeltraject en antwoorden op mogelijke vragen.

Waarom een fysiotherapeut van Sjaak Jansen?

Onze fysiotherapeuten kijken verder dan alleen jouw klacht(en) en bijbehorende symptomen. We doen uitvoerig onderzoek om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Bovendien onderscheiden onze specialisten zich door oprechte en persoonlijke aandacht. Dat is de kracht van Fysiotherapie Sjaak Jansen in Doetinchem.

Wil jij van jouw pijnklachten af? Bel ons direct of maak eenvoudig een afspraak via het formulier.

Bel direct 0314-642951 voor een afspraak

  Locatie Doetinchem

  Openingstijden

  Maandag 8:00 - 19:00 uur
  Dinsdag 8:00 - 19:00 uur
  Woensdag telefonisch bereikbaar
  Donderdag 8:00 - 19:00 uur
  Vrijdag 8:00 - 15:00 uur

  Hoe gaat een behandeltraject in zijn werk?

  fysiotherapie-doetinchem-sjaak-jansen

  Hoe gaat een behandeltraject in zijn werk?

  Zoals gezegd staat persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel. En dat zie je terug in de manier van behandelen. Wij komen, samen met jou, op de volgend manier tot een passende behandeling:

  Ten eerste bespreken we jouw klachten en proberen we zoveel mogelijk informatie omtrent jouw klacht te krijgen. Denk daarbij aan vragen als:

  • Hoe lang spelen de klachten al?
  • Hoe intens is de pijn?
  • In welke mate beperken de klachten je in het dagelijks leven?

  Op basis van deze informatie gaat de fysiotherapeut aan de slag met een persoonlijk behandelplan, aangevuld met oefeningen die je zelf thuis kunt doen. Als alles goed verloopt nemen de klachten af en wordt er toegewerkt naar het afbouwen van het behandeltraject. Je kunt weer pijn- en klachtenvrij door het leven!

  Manuele Therapie Doetinchem

  Bij Sjaak Jansen Fysiotherapie in Doetinchem begrijpen we dat elk lichaam uniek is in zijn bewegingsvoorkeur. Wanneer jouw bewegingspatroon afwijkt van deze natuurlijke voorkeur, kunnen er op zowel korte als lange termijn klachten ontstaan. Onze toegewijde manueel therapeuten werken samen met jou om de oorzaken van deze klachten te achterhalen en stellen vervolgens een persoonlijk behandelplan op maat op om je te ondersteunen bij jouw herstelproces.

  Lees meer over manuele therapie

   

  Hulp voor al jouw pijnklachten

  Elke pijnklacht kan een andere oorzaak hebben. Daarom stellen we voor iedere cliënt een behandelplan op.
  Doordat onze therapeuten gespecialiseerd zijn in diverse vakgebieden, kunnen wij jou behandelen met de nieuwste behandelmethodes en modernste apparatuur. De specialisten van Sjaak Jansen zijn gediplomeerd om buiten de standaard fysio-behandeltrajecten te werken. Denk daarbij aan verschillende therapieën als, maar ook aan beweeggroepen en gezondheidsanalyses.

  Hier in Doetinchem vind je fysio-praktijk Sjaak Jansen

  Onze praktijk voor fysio in Doetinchem is gevestigd in het pand van Fitland op de Huet. Dat is aan de Mercuriusstraat 22a, middenin de Doetinchemse wijk De Huet. Kortom, ook als je op zoek bent naar Fysiotherapie in Doetinchem, ben je bij ons aan het juiste adres.

  De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang. Direct links vind je onze praktijk. Of je nu met de auto of fiets komt, er is altijd voldoende parkeergelegenheid. Ook voor invaliden.

  Bekijk hieronder onze behandelaars in Doetinchem

  Emma Hijink
  Emma Hijink
  Karin Hagreis
  Karin Hagreis
  Karlijn ten Have
  Karlijn ten Have
  Nienke Wisselink
  Nienke Wisselink
  • Administratief medewerker
  • 3Care consulent
  Sandra Jansen
  Sandra Jansen
  • Office manager
  Simone Raben
  Simone Raben
  Stijn Elferink
  Stijn Elferink
  Stijn van Zutphen
  Stijn van Zutphen
  Wout Eekelder
  Wout Eekelder
  Siebe klein Goldewijk
  left arrow
  right arrow

  Sjaak Jansen, de Fysiotherapeut in de regio Achterhoek

  Fysiotherapie Ruurlo

  Wij hebben ook een fysiotherapie praktijk in Ruurlo. Deze praktijk is gevestigd in het pand van Totalfit. Je kunt aan de hoofdingang naar binnen en loopt vervolgens rechtdoor onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Zieuwent

  Tot slot is onze derde fysiotherapie praktijk gevestigd in Zieuwent. Deze praktijk is gevestigd in het Sourcy Center/Easy Active, met een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalide parkeerplaatsen.