Disclaimer

 

De informatie op deze website wordt met grote zorg samengesteld door Fysiotherapie Sjaak Jansen.

Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere artikelen mogen niet worden gekopieerd of anderszins gereproduceerd en gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fysiotherapie Sjaak Jansen.

Fysiotherapie Sjaak Jansen kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid en volledigheid van de inhoud van www.fysiotherapie-sjaakjansen.nl, noch voor schade als gevolg van eventuele onvolkomenheden of onjuistheden, of voor problemen als gevolg van het gebruiken of verspreiden ervan.

Fysiotherapie Sjaak Jansen behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen. Er worden geen cookies geplaatst voor marketingdoeleinden. De enige cookies zijn voor het voorkomen van spam en het vergaren van basale anonieme bezoekersstatistieken.

Copyright

De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur van deze site behoren toe aan Fysiotherapie Sjaak Jansen of haar licentiegevers. Voor zover informatie op de site achtergelaten, dragen deze gebruikers alle intellectuele eigendomsrechten daarvan over aan Fysiotherapie Sjaak Jansen en vrijwaren Fysiotherapie Sjaak Jansen derhalve van aanspraken van derden. Niets van deze site mag zonder schriftelijke toestemming van Fysiotherapie Sjaak Jansen worden verveelvoudigd.

Fysiotherapie Sjaak Jansen is niet verantwoordelijk voor de informatie op websites waarnaar op www.fysiotherapie-sjaakjansen.nl wordt verwezen.

Onze locaties:

Fysiotherapie Zieuwent Fysiotherapie Ruurlo Fysiotherapie Doetinchem