Hartfalen

Wat is hartfalen?

Het is belangrijk om jouw hart en bloedvaten gezond te houden door regelmatig te bewegen. Bij hartfalen heeft de hartspier minder capaciteit en kan daardoor minder goed zijn dagelijkse taken volbrengen. Daarmee kan de fysiotherapeut helpen. Omdat de fysiotherapeut een bewegingsspecialist is, kan deze je begeleiden naar een goede conditie. Je traint in groepsverband onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut.

Maak direct een afspraak op een van onze locaties:

Fysiotherapie Doetinchem Fysiotherapie Zieuwent Fysiotherapie Ruurlo

Bij welke klachten kunnen we jou helpen?

 • Na een hartinfarct
 • Hoge bloeddruk
 • Hartritmestoornissen
 • Hartspieraandoeningen
 • Ontsteking van de hartspier
 • Aangeboren hartafwijking

Behandeling bij hartfalen: Het programma

Bedrijfsfysiotherapie

Behandeling bij hartfalen: Het programma

We hebben een speciaal programma samengesteld voor mensen met hartfalen. Hierbij werk je op een verantwoorde wijze naar een optimale lichamelijke conditie. Wij zullen je begeleiden bij het hervinden van jouw mogelijkheden en grenzen. Het programma bestaat uit drie verschillende modules. Tijdens een intake bespreken we welke module het meest geschikt is voor jou en welke persoonlijke aanpassingen er eventueel nodig zijn.

Simone Raben
Simone Raben
left arrow
right arrow

Behandeling bij hartfalen? Bel ons voor een afspraak!

Voor meer informatie of bij vragen over therapieën of behandelingen kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Wij helpen je graag verder.

  Over Fysiotherapie Sjaak Jansen

  We staan voor je klaar bij lichamelijke klachten of pijn met bewegen! Dat doen we met een team van 10 specialisten. Hierbij kijken we verder dan alleen de klacht. Daarmee pakken we de oorzaak van het probleem gericht aan. Vooral samen met jou. Dat is onze kracht!

  Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in bewegen. We bieden hulp als er hinder wordt ervaren in het dagelijks leven. Denk aan pijn in jouw knieën, rug, nek of schouders. Ook helpen we bij een (sport) blessure, ziekte of aandoening.

  Samen vinden we een passende behandeling. Allereerst wordt de klacht bekeken en besproken. Denk aan de pijn en duur van de klacht. Hoe beïnvloedt de beperking jouw dagelijks leven? Op basis hiervan maken we een persoonlijk (behandel) plan. Vaak wordt dit plan aangevuld met oefeningen voor thuis. Dan wordt er naar het afbouwen van de klacht gewerkt. Kortom: goede en persoonlijke zorg.

   

  Locaties fysiotherapie Sjaak Jansen

  Fysiotherapie Doetinchem

  Onze praktijk in Doetinchem is gevestigd in SportsPalace de Huet. De ingang van de praktijk is bij de hoofdingang. Direct aan de linkerkant vind je onze praktijk. Tenslotte bieden we veel parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Ruurlo

  Onze praktijk in Ruurlo is gevestigd in het pand van Totalfit. Je kunt aan de hoofdingang naar binnen en loopt vervolgens rechtdoor onze wachtruimte in. We bieden een ruim aantal parkeerplekken met invalide parkeerplaatsen.

  Fysiotherapie Zieuwent

  Onze praktijk in Zieuwent is gevestigd in het Sourcy Center/SportsPalace, met een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. Tot slot is er veel ruimte om te parkeren, inclusief invalide parkeerplaatsen.