Beweeggroepen bij Fysiotherapie Sjaak Jansen

Onze beweeggroepen worden samengesteld op grond van aandoening. Je volgt een beweegprogramma samen met mensen die dezelfde klachten hebben als jij. Onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut doe je oefeningen op jouw eigen niveau.

Onze fysiotherapeuten zijn specialist op het gebied van bewegen. Als je last hebt van lichamelijke klachten dan biedt een fysiotherapeut vaak uitkomst. Het kan pijn zijn in de nek, schouder of rug, maar ook bij ziekte of een aandoening.

Onze behandelmethodes vind je op deze pagina. Direct een afspraak maken bij één van onze drie locaties? Gebruik onderstaande knoppen.

Fysiotherapie Doetinchem Fysiotherapie Zieuwent Fysiotherapie Ruurlo

Oncologische fysiotherapie

De behandeling van kanker gaat vaak gepaard met nare bijwerkingen zoals verminderde belastbaarheid. Bewegen heeft een positieve invloed op de kwaliteit van leven en een oncologisch fysiotherapeut kan hierbij helpen, adviseren en begeleiden.
Oncologische fysiotherapie
COPD

COPD

Behandeling bij COPD

Door een longaandoening is de aanvoer van zuurstof verminderd en ben je eerder benauwd bij inspanning. Fysiotherapie Sjaak Jansen heeft een speciaal trainingsprogramma samengesteld waarbij je jouw lichaam leert om beter gebruik te maken van de ingeademde zuurstof, zodat je tijdens inspanningen minder benauwd bent.
COPD
Hartfalen

Hartfalen

Therapie bij hartfalen

Het is belangrijk om je hart en bloedvaten gezond te houden door regelmatig te bewegen. Bij hartfalen heeft de hartspier minder capaciteit en kan daardoor minder goed zijn dagelijkse taken volbrengen. Wij begeleiden jou naar een gezonde conditie.
Hartfalen
Diabetes

Diabetes

Therapie bij diabetes

In Nederland hebben zo’n één miljoen mensen diabetes, oftewel suikerziekte. Ongeveer 90% van deze groep lijdt aan diabetes type 2. Regelmatig bewegen heeft een positief effect op diabetes type 2. Ons speciale programma is daarvoor samengesteld.
Diabetes

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 8:00 - 20:30 uur
Dinsdag 8:00 - 19:00 uur
Woensdag 8:00 - 19:00 uur
Donderdag 8:00 - 19:00 uur
Vrijdag 8:00 - 19:00 uur

Neem direct contact op

Neem contact op met onze hoofdvestiging in Zieuwent op 0544-352423 of gebruik het onderstaande contactformulier. We helpen je graag verder.