Behandeltraject van Rian

Rian had al eerder onze praktijk bezocht voor verschillende klachten, maar in 2021 werd ze geconfronteerd met de harde realiteit van borstkanker. Na een periode van behandelingen in het ziekenhuis, werd haar geadviseerd om oncologische revalidatie te ondergaan. Dit bracht haar opnieuw naar fysiotherapie Sjaak Jansen. Lees hier haar verhaal.

Vertrouwde omgeving waar ik kon werken aan mijn herstel

Desiree en Rian

Vertrouwde omgeving waar ik kon werken aan mijn herstel

“Na mijn diagnose borstkanker zocht ik niet alleen fysieke ondersteuning, maar ook een plek waar ik begrepen werd. Fysiotherapie Sjaak Jansen bood me een vertrouwde omgeving waar ik mezelf kon zijn en kon werken aan mijn herstel.”

Behandeltraject

“In 2021 werd mijn wereld op zijn kop gezet toen ik te horen kreeg dat ik borstkanker had. Na medische behandelingen in het ziekenhuis kreeg ik het advies om oncologische revalidatie te volgen. Ik had niet alleen medische hulp nodig, maar ook een plek waar ik begrepen werd en waar ik aan mijn herstel kon werken. Omdat ik al eens eerder bij Fysiotherapie Sjaak Jansen was geweest, besloot ik om voor mijn revalidatie ook hiernaar toe te gaan.”

Persoonlijke begeleiding en opbouw van de behandeling

Het behandeltraject werd zorgvuldig vormgegeven. Onder begeleiding van fysiotherapeute Desiree en ons toegewijde team begon Rian haar herstelproces. Eerst individuele sessies, later groepstrainingen in de oefenzaal – elke stap voelde als een stap in de juiste richting naar herstel. Op momenten dat Desiree afwezig was, stonden andere collega’s klaar om Rian bij te staan. Op die momenten voelde Rian zich ook vertrouwd en gehoord.

Bedrijfsfysiotherapie
Oncologische fysiotherapie

Een nieuwe uitdaging: knieklachten en samenhangende revalidatie

Naast haar strijd tegen de gevolgen van borstkanker, werd Rian vorig jaar geconfronteerd met knieklachten die uiteindelijk leidden tot een kijkoperatie. Haar revalidatie was niet alleen fysiek, ook mentaal. Het was voor haar nu ook erg fijn om ook in onze praktijk te kunnen revalideren, in combinatie met de oncologische revalidatie. Ze kreeg weer vertrouwen in haar eigen lichaam.

“In deze moeilijke tijd was het fijn om zo goed begeleid te worden. De praktijk voelde vertrouwd en ik voelde me gehoord.”

Uitkomst van het traject

Nu, bijna twee jaar later, straalt Rian. Het succes van haar behandeling is merkbaar en ze is weer volledig aan het werk. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk voelt ze zich nu sterker. Uit haar eigen ervaring vertelt ze dat het fijn vond om dit traject te volgen, hoe moeilijk en confronterend het op sommige momenten ook was.

Hoe Rian de tijd bij Sjaak Jansen heeft ervaren

Sjaak Jansen Fysiotherapie Ruurlo

Hoe Rian de tijd bij Sjaak Jansen heeft ervaren

“Het was erg fijn om dit traject te volgen, hoe moeilijk en confronterend het ook was op sommige momenten! Fysiotherapie Sjaak Jansen heeft mij altijd bijgestaan met raad en daad en iedereen was heel begripvol.” – Rian

 

Contact opnemen

Heb jij klachten waarvan je je afvraagt of fysiotherapie uitkomst kan bieden? Kom dan naar fysiotherapie Sjaak Jansen. Onze specialisten onderscheiden zich door persoonlijke en oprechte aandacht. Wij zetten altijd dat stapje extra, zodat jouw behandeltraject zo prettig mogelijk verloopt. Persoonlijke aandacht, doelgerichte aanpak en innovatieve behandelmethodes zijn daarin sleutelwoorden. Maak een afspraak via onderstaand formulier.