Behandeltraject van Helga

Na teleurstellende behandelingen voor pijn in haar voet bij haar vorige fysiotherapeut kwam Helga bij onze praktijk terecht, aanbevolen door Saskia, de eigenaresse van haar sportschool.

“Ik maakte een afspraak bij Stijn om te laten zien dat ook hij niets aan mijn situatie kon veranderen. Maar wat heb ik mij vergist!”

Lees hier haar verhaal.

Pijn in haar voet

“Bij mijn vorige fysiotherapeut heb ik alle mogelijke behandelingen gehad om van de pijn in mijn voet af te komen, maar helaas zonder het gewenste resultaat”, zegt Helga. Toch besloot ze een afspraak te maken bij Stijn, in de veronderstelling dat ook hij weinig verschil zou maken. Maar niets bleek minder waar.

 

Deur naar een uitgebreider behandelplan

De pijn in Helga’s voet, die voorheen onveranderd bleef ondanks diverse behandelingen, vond eindelijk verlichting. Stijn keek verder en ontdekte al snel dat haar enkel niet goed bewoog. Na het mobiliseren/manipuleren van haar enkel verdween de pijn waarvoor ze al zo veel behandelingen had ondergaan. Dit opende de deur naar een uitgebreider behandelingsplan.

Fysiotherapie Ruurlo

Andere klachten

Door haar verleden met een hernia en een groot operatielitteken op haar buik, ervaarde ze ook jarenlang andere klachten die ze als “normaal” was gaan beschouwen. Deze klachten zijn nu verleden tijd dankzij zorgvuldige en doelgerichte behandelingen van viscerale therapie.

Door behandeling van het bindweefsel in haar buik verdwenen klachten zoals een doof bovenbeen en een heleboel spanning in haar lichaam. Eens in de zoveel tijd nog een behandeling, zorgt ervoor dat Helga pijnvrij is, na jaren van ellende.

“Wat een opluchting! Na jaren van klachten en teleurstellingen heb ik dankzij Stijn eindelijk mijn pijn achter me gelaten. Zijn doelgerichte aanpak en inzicht hebben mijn leven veranderd.” – Helga

 

Wat is viscerale therapie?

Viscerale therapie richt zich op interne orgaanproblemen, waarbij de organen onderling verbonden zijn en invloed hebben op het bewegingsapparaat, zenuwstelsel en andere systemen. Het doel is de mobiliteit, functie en bewegingsvrijheid van organen en omliggende weefsels te verbeteren. Met specifieke, zachte manipulaties en massage identificeert en behandelt de therapeut eventuele beperkingen, spanningen of blokkades.

Deze benadering kan worden toegepast op diverse aandoeningen, zoals spijsverteringsproblemen, ademhalingsproblemen, bekkenpijn en andere klachten die verband houden met de interne organen. Het verbetert op deze manier de algehele gezondheid en het welzijn van een persoon.

Hoe Helga de tijd bij Sjaak Jansen heeft ervaren

Massage oedeem

Hoe Helga de tijd bij Sjaak Jansen heeft ervaren

“Wat een opluchting! Na jaren van klachten en teleurstellingen heb ik dankzij Stijn eindelijk mijn pijn achter me gelaten. Zijn doelgerichte aanpak en inzicht hebben mijn leven veranderd.” – Helga

Ontdek wat viscerale therapie voor jou kan betekenen

Ontdek zelf wat viscerale therapie voor jou kan betekenen. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak! Wij helpen je graag.

Maak een afspraak via onderstaand formulier.